NİĞDE / MERKEZ - Kiledere İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Türkçe Öğretmenimiz Hasan AY'ın da ortağı olduğu "Çiçeklerin Dünyası" adlı e-Twinning Projesi çalışmaları sonuna gelmiştir. Aralık ayından bu yana çeşitli etkinlikler ile öğrencilerimize çiçeklerin dünyasına eğlenceli bir yolculuk yaptıran, onların endemik çiçekler ve geri dönüşüm konusundaki farkındalıklarını arttıran, onları çeşitli web2 araçları ile tanıştıran Hasan Öğretmenize ve projede emeği geçen bütün öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ KORO

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSE GEZİMİZ

Mrt

22 Mart 2022 tarihinde Hatay'da yapılan BOCCE turnuvasında okulumuz Yıldız Kızlar BOCCE takımımız Bölge Birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır. Beden Eğitimi öğretmenimiz Hasan Canşı' yı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz...